петък, 5 януари 2018 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 13

1841 г.-1990 г.

До началото на 1841 г. етапът на програмата за развитие и подобряване на Управляваното състояние на развитието на 441 генотип на мозъка се приближи до завършването му. Започна нов период на развитие на субстанцията на състоянието на Ебровския разум. Появи се нужда от преминаване към следващия етап от развитието на мозъка, т.е. въвеждането на друг нов генотип. В тази връзка, по време на Великден през 1841 г. беше активиран Управленският комплекс Алпи 2, който чрез въвеждането на 442 генотип на мозъка символизира началото на четвъртата фаза - ерата на ЦИФРОВАТА информационна цивилизация на човешкото развитие, хегемонната фаза на кървавия генотип, 1841-1990.
Финансовият РЕВАНШИЗЪМ, след като се организира като програмна система, започна да набира скорост, но все още не бе в състояние да поеме пълната власт чрез "силата на парите". Имаше нужда от време, голяма легитимност и обхват. А "Силата на властта", с влиятелното участие на тайни ордени и кланове, поради редица вътрешни причини значително намали управленската си ефективност. Именно в този "исторически" момент, с въвеждането на нови мантиси на мозъка, Системата чрез своите управленски комплекси, включително и Алпи 2, е създала всички обстоятелства за значителна промяна в субстанцията на състоянието на ебровския разум към този момент, придавайки му агресивен и унищожителен характер. Въвеждането на този генотип на мозъка беше много важно за старата система за управление. С тази стъпка на развитие приключи дългата фаза на процеса на управленско развитие - подготовката на "Златния милиард".
Осъзнаването за обкръжаващата "обективна реалност" на водещите изпълнители от Концептуалната власт бе изцяло ориентирано и оформено от Програмата "Силата на властта" за век и половина. В резултат на въплъщението на тази програма изпълнителите организираха и изпълниха кървав поетапен път: Революционизъм, Войнстващ фашизъм и Унищожителен демократизъм. Всички тези и подобни "НАЗВАНИЯ" са въведени в текста, за да се разберат по-добре протичащите процеси, сравнени с нашите представи, които от своя страна са пряко "свързани" с нашите ПОЗНАНИЯ.
През този период цялата дълбочина на "познавателната" сфера беше фокусирана единствено върху разработването на технологии за производство на оръжия, от гранати и щикове до оръжията за масово унищожение и техните носители.
Състоянието на "Властен реваншизъм" в областта на управлението, което продължи до 1990 г., позволи на представителите на 442 генотип на мозъка да изпълнят напълно своите програмни функции. Те успяха да подготвят върху костите и кръвта на стотици милиони хора непоклатима императорска държава във всички сфери на съществуването на Управлението на световната общност, да създадат Програма за социални и управленски проекти в локален и глобален план, да осигурят необходимите количества натрупване и съсредоточаването на управлението на финансовите ресурси и оборотния производствен субститут в ръцете им и т.н., както и подготовката на различна социална позиция за бъдещия "Златен милион". Следователно този период поради ясно изразените промени в програмата трябва да бъде разделен на три фази: първата фаза (1841-1904) - РЕВОЛЮЦИОНИЗЪМ. Втората фаза (1904-1946) е ВОЙНСТВАЩ ФАШИЗЪМ. Трета фаза (1946-1990) - РАЗРУШИТЕЛЕН ДЕМОКРАТИЗЪМ.



Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.