понеделник, 1 януари 2018 г.

"Лабораторната работа" на паяците - 11

Процесът на развитие на генотипите на мозъка чрез извънземната система на управление

Накратко ще обобщим някои от резултатите, от които мнозина могат да се почувстват неудобно, но все пак всичко е точно така - мисля, че ще стане ясно как "дойдохме" до този живот ... Разбирането дава възможност да се прецени какво се случва днес и това според мен е най-важното.

0 -1433 г.

Продължаване на Програмата за РАЗВИТИЕ на Генотипите на мозъка и въвеждането на други програми:

Комплексът Арарат създаде първия генотип на мозъка 421 през 1605 г. преди новата ера;
Комплексът "Казбек" създава генотипа на мозъка 422 през 822 г. пр.н.е.
Комплексът Елбрус създаде генотипа на мозъка 423 в годината 0, завършвайки формирането на първата група, т.е. генотип на мозъка 42.
Мозъчният генотип 423, като по-съвършен, е основата за по-нататъшно усъвършенстване на възможните допълнителни изпълняващи функции на индивиди с по-висок управленски ред и по-нататъшно подобряване на мозъчните генотипове. През 1433 г. е получен първият генотип на мозъка 441 (Контрол на комплекс Алпи 1). През 1841 г. е получен първият генотип на мозъка 442 (Алпите 2). През 1990 г. е получен първият генотип на мозъка 461 (Калифорния). До 2012 г. трябваше да бъде завършен вторият цикъл на формиране, т.е. да се завърши работата по формирането на всички индивиди от втората група с генотипа на мозъка 46. Първият цикъл е завършен през година 0, за да бъдем точни, 0000-01-17 в 02-11.
Основната задача на Системата за управление беше създаването на такива биоструктури, чийто мозък изцяло отговаря на всички програмни настройки на системата и е напълно контролируем. В същото време въплътеното Управление на цялото битие на индивидите и социалната организация на обществото трябваше да се изгражда само под формата на пирамида (тъй като това се изисква от внесената база при изграждането на управленската информация):
Ниво 1 - Мошиaх (Аллах, Буда и други), Мозъчен генотип 481;
Ниво 2 - "златният милион", генотипове на мозъка 461, 462, 463, 464, 465, 466;
Ниво 3 - "златният милиард", генотипите на мозъка 441, 442;
"Златен милион" са "жреци", които управляват финансите, науката, обществото и разпространението на всякакви материални стоки и услуги; "Златен милиард" - производство и попълване на материално богатство, подготовка и предоставяне на услуги.
Останалата част от населението не е нужно и би трябвало да бъде унищожено до края на декември 2012 г.
С приближаването на 0 година от Новата ера, нивото на авторитет на индивидите с 422 генотип на мозъка рязко спада. Хората-богове започнаха да заминават в забвение, програмните им функции свършиха. Хората - богове живееха твърде малко! С решението на проблема с удължаването на биологичния живот на отделни групи индивиди, старата система за управление не успя да се справи, подходът към четвъртия кодон на ДНК не беше намерен. На 17 януари 0 г. в 02 часа 11 минути чрез Управляващия комплекс Елбрус се въведе нов 423 генотип на мозъка. Бе въведена програмата "Прераждане", т.е. продължаването на функционирането на хуманоида, комуто беше осигурено от програмата  последователно и поетапно придобиване на няколко "ризи" (тела) за пълното изпълнение на възложената функция. Въведена е програмата за "защита", известна сред народа под името "Христос". Между материалната "риза" (биоструктура) и фантома (матрица, може би "хуманоид"), се определя междинна октава с честота от 51,5 (общо 22 честоти). Тези честоти осигуряват връзката с атмосферата (кубична структура).
Втората функция на въведените честоти беше да се осигури процеса на прераждане (преработената матрица не беше изхвърлена, а прехвърлена на следващата риза). Оттук и символиката на майката с бебето. За първи път защитната система беше тествана през година 0 и оттук нататък във всеки програмен цикъл 2 дни преди инсталацията (15.22 московско време) защитата биваше премахната (символизираща смъртта на Христос), след инсталирането на нови честоти защитата с нови свойства се фиксираше и всички комплекси на Земята съпровождаха вече новата система. Започна процесът на въвеждане на исторически епизод върху формирането на специфично състояние на управление в организирането на съществуването на хората - "силата на парите" като окончателно оформена Програма за управление (ритуално символизирана от разпъването на Исус Христос). Централният сървър за управление е Византия.
От този момент нататък основната мощ на Управленското въздействие на Елбруския комплекс беше възложена на инструмента на Управлението "от Всевишния", т.е. за религиозни деноминации. Пълната активна мощ този инструмент за Управление придоби на Великден през 385 г. (явлението е символизирано от разпятието на Исус Христос).
Бе въведена фундаментално нова основна основа на духовните ценности - религията, която придоби основния управленски товар. Религията във всички варианти се превърна не само в основата на всички духовни, но и субективни ценности, т.е. ОСНОВНИЯТ ефективен инструмент при въплъщението на функциите на изпълнителите от концептуалната власт и е основната връзка при определянето на конструкцията на държавността, властта и правото.
През 1433 г. е завършен програмния стадий на развитие и подобрение на цялата СФЕРА НА УПРАВЛЕНИЕТО, обхванат от нейното изпълнителско управлявано въплъщение чрез процеси, в които е включен тривариантния 42 генотип на мозъка. Техническите, енергийно-информационни и други съвършенства на Кавказкия управленски комплекс във връзка с останалите Комплекси и системи, както и неговите функции в процеса на увеличаване и усложняване на процеса на УПРАВЛЕНИЕ чрез 42-и генотип на мозъка, са напълно изчерпани по отношение на своите възможности, развитие и дългосрочно адаптиране на функциите на мозъка.


Автор:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.