сряда, 13 септември 2017 г.

С. Сал за плана "Апокалипсис" и тези, които го изпълняват

Както знаете, в края на живота си И. Нютон сериозно изучава Библията и особено "Апокалипсиса". Въз основа на анализа си той съставя някои "пророчества" за бъдещето на човечеството, някои от които вече се сбъднаха. Но това означава ли, че този учен е способен да предвиди бъдещето и че човечеството действително го очаква гибел през 2060 г., както изчислил добре известния физик?
Ето например друг физик - професор С. Сал, е с напълно различно мнение, твърдейки, че това не са "прогнози", а план за заробване и намаляване на броя на човечеството, написан и приложен на практика от Илюминатите. Ето какво каза той по време на едно от изказванията си по "Славянско радио":
"В предишните програми вече говорех за произхода на плана на Апокалипсиса, за неговата изкуствена природа и за решителната роля на И. Нютон в планирането на събитията от Апокалипсиса. А той брои датите от датата на неговото раждане. Но тъй като Нютон е виден член на "Приоратът на Цион", т.е. тогава е бил главен масон на целия свят, то този план е започнат за изпълнение от масонството по точки.
А какви са основните изходни точки? Това са създаването на световна ционистка организация, датите на световните войни, датата на "Холокоста", датата на основаването на държавата Израел. Всичко се случва в съответствие с изчисленията на Нютон. А пред нас, според него са - продължителна трета световна война, идването на Антихриста, хаос, глад, граждански войни. Ето го и края на човечеството, някъде в средата на XXI век.
Войните в този план на Нютон са жертворпиношенията, необходими за идването на Мошиах. За съжаление, Русия върви точно по този път. А какъв е краят? Краят може да се прочете в "Апокалипсис", и ако човек е запознат със съвременната физика - физиката на радиоактивните поражения, тогава той ще заключи, че краят на света ще възникне в резултат на глобално радиоактивно замърсяване. Но такова събитие вече би могло да се случи, ако "Челябинският болид" беше паднал на мястото на закопаните оръжеен уран и плутоний. Но, както знаете, той беше свален.
Понякога ме обвиняват за критичното ми отношение към "Откровението на Йоан Богослов" и дори че обиждам православните. Но в действителност "Апокалипсис" няма нищо общо със събитията от Евангелията. Всъщност, той е написан в края на ХV в. от еврейския гностик Коринт. А Коринт е име, кръстено на известния гръцки град.
А кои са тези гностици - това са членове на хомосексуални сатанински секти, които проповядват еквивалентността на Бога и Дявола, а оттук и на доброто и злото. По същото време са създадени и "Петокнижието",  т.е. Битие, Изход, Левит, Числа и Второзаконие. Но по-късно евреите успяха да добавят "Петокнижието" към християнската "Библия" под формата на "Стария завет". А "Апокалипсис" успяха да внедрят директно в "Новия завет".
Помислете за този факт: съвременните сатанисти, т.е. "върха" на съвременното масонство, членовете на различни еврейски секти мразят евангелския Христос, мразят самия текст на Евангелията и по всякакъв начин се опитват да изкривят тези текстове. А в същото време текстът на "Апокалипсис" служи за тях като програма за действие, т.е. "Апокалипсис" за тях е "свята книга". И те имат напълно различен "Христос", но вече съм говорил многократно за това.
В отговори на предишни мои участия често се твърдеше, че думите ми "са неоснователни", че "умишлено смесвам истината с фантастиката", че думите ми "противоречат на историческите книги" и на това, което казват политиците и т.н. И ме обвиняват в "мистицизъм".
Е, какво мога да кажа? Аз не съм историк или политолог. Освен това аз не съм богослов. Аз съм физик. Интересувам се от източника, т.е. от материалния носител на лудостта, която се случва в света. И когато в хода на дейността си като физик аз открих Нютонският план за "Апокалипсиса", и че този план наистина се изпълнява, напълно отхвърлих всякакъв мистицизъм и показах, че този план не се изпълнява от Бог или от дявола, а от конкретни хора, които са обладани от демони, от религиозни фанатици и от окултисти, които управляват финансите и политиката.
Също така трябва да се каже нещо и за критериите за истинността на историческите и политическите събития. За историка основното е документа. Вземете например Велесовата книга, останките от която наскоро изгоряха в пожар. От гледна точка на либералите, които мразят всичко руско, това е "фалшификат", а от гледна точка на патриотите, това е документ, свидетелстващ за античността на руската история. Но с "Хроника на отминалите години" например, ситуацията е точно обратната.
Т.е. какво става? Да фалшифицират документите историците могат както в една насока, така и в друга, т.е. да обявят събитията за истински и обратното. Зависи от техния избор. Нека ви напомня за един героичен човек като Виктор Илюхин, който разследваше и доказа, че по време на Горбачов и по-късно имаше цяла лаборатория, работеща под ръководството на академик Яковлев, "надзирателят на перестройката", която фабрикуваше архивни документи. И много от тези "документи" вече са включени в учебниците по история. Представяте ли си мащабите на фалшификациите в историята?
Но има по-сериозен критерий за проверка на истината за събитията. Това е математиката или теорията на вероятностите, т.е. ако докажем, че описаното събитие е математически малко вероятно, тогава имаме работа с фалшифициране ... А сега се връщаме към плана "Апокалипсис". Вероятността за случайно съвпадение на датите, които Нютон дава с реални събития, е "нулева". Така че това не е случайност, а реализиран план".
По този начин, всички тези невероятни "ужасни истории" за поредния "край на света" са отделни елементи на плана "Апокалипсис", чиято цел е  поробване на човечеството и намаляване на числеността му до 500 милиона души, заявено от сатанистите-паразити. Но този план в някои от своите елементи, някъде от 2011 г. започна да "буксува".
По този начин паразитите все още не успяват да разразят световната термоядрена война, нито да организират ядрен "апокалипсис" на Русия с помощта на падането на плазмоида върху ядрените съоръжения в района на Челябинск. Слугите на тъмнината закъсняват и с плана за всеобщо чипиране. Така че ние всички имаме реален шанс да унищожим този анти-човешки план. Нещо повече, времето на неустоимата сила на световния сатанински "елит" вече е приключило. Така че те бързат да ни напакостят колкото могат повече.



По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.