сряда, 3 май 2017 г.

Защо НЛО унищожи Фалкон-9?

Странно събитие стана на 01 септември 2016 г. На този ден, по време на старта в Кейп Канаверал се взриви считаната за един от най-надеждните ракетоносители Falcon 9 на американската частна компания SpaseX, занимаваща се с космически туризъм. Но дали това е свързано с факта, че компанията е предоставила възможност на всеки, който желае, за 250 хиляди долара да осъществи полет в космоса? В крайна сметка, преди космоса беше достъпен само за "избрани".

Специалистите веднага заподозрели нещо нередно, тъй като в епицентъра на експлозията се оказва кислородния резервоар. Причината за тази авария е могла да се изясни с помощта на преглед на кадрите от записа на стартирането на ракетата. В момента на експлозията се вижда странно НЛО във вид на сфера, което се носело над стартовата площадка със скорост повече от 500 мили в час. Експлозията възникнала по време на неговото максимално приближаване към ракетата-носител. Но, както се оказва, с това демонстрацията на възможностите на НЛО не свършва дотук.
Ето какво разказва за тази случка руският уфолог Ю. Григориев: "Нашето разследване разкри, че е имало няколко появи на НЛО около "Фалкон". В началото имаше разузнаване, а след това унищожение на самата ракета.. После "летящите чинии" полетяха над догарящата ракета. След това имаше втори взрив. След това демонстративно НЛО под формата на три свързани "сфери" полетя бавно срещу вятъра".


Сред версиите, които изказаха уфолози е и тази, че извънземните не искат да ни пуснат в космоса. Но защо тогава те пускат там апаратите на официалните космически агенции? Може би въпросът е там, че това не са "извънземни", а тези, за които не е изгодно истината за тайните космически програми на световния "eлит" да стане известна на простосмъртните? В крайна сметка, всеки знае, че НАСА всъщност не е гражданска институция. И нейните служители подписват "неразкриване на сведения за националната сигурност". Същото може да се каже и за астронавтите на другите космически агенции.
И както изглежда, всички тези ведомства имат какво да крият от нас даже по отношение на близкия космос. Официалните (също и неофициалните) полети на космическите агенции са под контрола на някаква тайна наднационална космическа организация. Не е случайно, че един и същи символ присъства на емблемите на напълно различни космически агенции от различни държави. А "независимите" полети на компанията SpaseX биха могли да подкопаят едноличния монопол на тези сили над "забраненото" за обикновените хора знание.


Така че отново се опитват да отклонят далеч от истината. Ако в това  участват и някакви "извънземни", то това са само тези нехуманоидни сили, които живеят в продължение на хиляди години в подземни градове и управляват от там хибридния световен "eлит". Създадената от тях с помощта на верните им слуги паразитна сатанинска световна система с помощта на религиите и "официалната" наука ни дава само едно изкривено знание, не допускайки до "забраненото" знание, достъпно само за "избрани". И дори сред уфолозите има специално внедрени "агенти", които или разпространяват откровени небивалици, или поне така изкривяват вярната информация, че тя да се превърне в ненадеждна.
Слугите на гущероподобните отдавна се ползват с технологии (включително НЛО), чиито възможности чрез специално създадените псевдонаучни комисии на официално ниво се отричат и осмиват, създавайки у лекомисления еснаф фалшива увереност, че всичко това е невъзможно. Разбираемо е, че винаги е по-лесно да се контролира безмозъчно стадо. И поради това образователната система не учи да мислиш самостоятелно, а напротив - дебилизира населението, за да може след това да им подава всякакви наукоподобни "приказки". На тези, които не вярват в извънземни им казват, че ги няма. А на тези, които вярват -  ги плашат с външна инвазия.
Само че този инцидент няма никакво отношение към външни космически сили с демонстрацията на възможностите на НЛО. Това беше само акт за сплашване на "конкурентите", чиито действия биха могли да нарушат монопола над "забраненото" знание за близкия и далечен космос. От всичко това си правете полезни изводи какъв процент от истината може да има в "официалната" информация, идваща до нас от държавните космически структури и длъжностни лица.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.