понеделник, 29 февруари 2016 г.

Какво знаят Джордж Лукас и НАСА за Слънчевата система, но не го споделят?

 
 

Какво скриват спътниците на Сатурн. Карта на всички открити по-големи луни на Сатурн. Има и други, но както се казва, невъзможно е да се обхване необятното.
 
В средата на схемата можете да видите някои от най-големите луни - Япет, Титан, Хиперион, Диона и Рея. Нека да започнем с Мимас. Традиционните US медии са разказвали за приликата между Мимас и Звездата на смъртта, показана и в трите сезона на филма Star Wars на Джордж Лукас.


Джордж Лукас - инсайдер?



Една статия в Huffington Post. В нея се посочва, че петнистата Звезда на смъртта - това е просто един кратер на астероид, на един от най-странните спътници, открити в нашата слънчева система. Статията е публикувана на 28 юни 2012 г.

"Да съжалим бедния астроном от НАСА, който е видял първите снимки на спътника, когато е бил обиколен от Pioneer 11 през 1979 г. Това станало само две години след началото на първия сезон на Star Wars, когато култовата Звезда на смъртта е била вече здраво вкоренена в общественото съзнание. Приликите са достатъчно впечатляващи, за да ни карат да се запитаме дали спътникът на Сатурн Мимас е просто фосилизирани унищожени останки от кораб на Империята на злото, разбил се преди много време, в една галактика"...

 
Това е Мимас. Всичко се свързва толкова перфектно, че възниква въпроса:
"А защо Huffington Post реши да говори за това през 2012 г., въпреки че снимките вече са съществували от 1979 г. насам?" Защо говорят за това сега? Очевидно, има и нещо друго. Въпросът е какво?
Като се има предвид факта, че от Холивуд често ни подхвърлят идеите за реални технологии и възможности, тогава ... можем само да гадаем.


 



Това е карта на очакваните температури на Мимас. А сега погледнете в горното ляво изображение. Забележете къде са жълтите и червените зони. Именно такова разположение ще очакваме да видим, базирани на позицията на сателита спрямо Сатурн, т.е. топлината идва от Сатурн и се отразява на спътника. Сателитът улавя топлината в съответствие с това коя част на спътника е обърната към планетата. Точно така трябва да бъдат нещата, но в действителност става нещо доста по-различно.

Вижте какво се случва в действителност. Първо, на горната дясна картина, а след това на долната дясна картина. Вие виждате една много странна форма "ПАКМЕН", където реалната температура е почти обратна на очакваната. Сега погледнете на долната дясна картина - комбинирана карта, и вие ще забележите, че реалният кратер е най-горещата точка, най-активното място, а структурата на ПАКМЕН се намира точно противоположно на кратера. И каква е тази структура ПАКМЕН?

Може да предложим ... Може би това е топлинен подпис на цивилизация, която живее вътре в Мимас, и която все още е там? Те са опустошили вътрешността на спътника и както изглежда, там, където е кратера на Звездата на смъртта има празен проход. Това означава, че съоръжението е маскирано като спътник, но в действителност вътре е обитаемата зона.

Кухите области завършват на двете страни. Ето защо, ако с кораб влетите в една от двете части, можете да видите небето. То е на същото място, където е и купола на сателита. Те са били в състояние да изградят изкуствен покрив и да се възползват от естествената извивка на спътника. A плоската част - това е плоската земя, на която всички живеят. Но тъй като не може да се направи всичко плоско, те трябвало да направят две части. Така че, ако пребивавате в тази цивилизация, летите в кораба си и влизате в "устата" на ПАКМЕН, вие трябва да изберете в коя част да завиете.

Инсайдери разказват за наличието в нашата слънчева система на вътрешни спътници, вътре в които живеят много напреднали цивилизации. Те имат изкуствено небе, изкуствени облаци, изкуствена слънчева светлина, а дори и вечнозелени дървета, реки, езера, планини и много красива архитектура. Кой знае ... може би те са прави?

Както се оказа, спътникът на Сатурн Тетис има много подобни температурни аномалии. Тоест, ние не само се сблъскваме с нещо подобно веднъж, а го намираме два пъти. И това е още по-изненадващо. Да разгледаме Тетис.



И отново наблюдаваме странни температурни аномалии.




Така се предполага, че нищо не е скрито и всичко се демонстрира. Това е от една статия в Haffington Post от 27-ми ноември 2012:  "Два Пакмен-сателита се въртят около Сатурн. Такова проблясване не се вижда никъде другаде". Така е ясно, че нищо не се крие. Просто трябва да имате очи, за да видите, както и разбиране на това, което виждате.



Това е спътникът на Сатурн – Енцелад. И отново сме в зоната на здрача.


 

Обърнете внимание на реалната структура на горещите точки. Това е явна геометрия.

Ние виждаме нещо, което не трябва да съществува. И НАСА казва за него, но не се съсредоточава над това. Всичко е подобно на това, което виждаме, когато получаваме лидарни, радарни и термални изображения на реални подземни бази на Земята. Всичко е същото. Те са направени под формата на дълги коридори. Коридорите са под прав ъгъл, и ето - ще получите горещите точки. Тоест, изглежда, че на Енцелад има база. Това е забавно!

Да разгледаме по-нататък.


Япет е един от спътниците на Сатурн, намиращ се в дълга орбита. Този странен спътник е полуразрушен, полубял. Той има тъмна и светла страна, което предполага, че някак се е взривил в астероидния пояс. И всички отломки са ударили от едната страна на спътника, намиращ се на голяма елиптична орбита.
Сондата Касини-Хюйгенс предаде снимки на Япет, които на своя уебсайт широко обсъжда Ричард Хоугланд.


 
 
И така, имаме Япет във вид на сфероид със странна форма. Той не е съвсем сферичен, а като на бучки. И на него има нещо странно. Забелязахте ли странния кръг - като при Звездата на смъртта ?



Какво се случва с пръстена, който следва да върви по екватора, заедно с класическите кратери на Звездата на смъртта? Пръстенът е на място, където не трябва да бъде. Той е много висок и изглежда, че има три полоси, като ленти.






По-горе е последната снимка, направена от други космически сонди, на която може да се види колко релефен е този пръстен. Какво ли прави тук? Той просто не трябва да е там. Няма го на нито един от другите сателити. Той се намира точно в района на екватора на завъртане. Пръстенът се разширява на минимум половината от спътника и е с дължина от 96 км.




Това се нарича "корсет" Можете да видите стрелките, сочещи към разположението му. Пръстенът е разположен пряко по дължината на екватора. Дължината му е 2000 км, а височината - 20 км. всичко зависи от избора на радиуса за отброяване. Има тесен връх, почиващ върху по-широк перваз. Всичко изглежда изкуствено, като че Джордж Лукас е знаел нещо за това, нали? Това е много, много странно.


 

Могат да се видят и бели петна, които се появяват по екваториалната област. Това също е много странно.



 
Изглежда, че първо са построени две половини, а после някой ги е съединил по някаква причина.

Снимката на Япет, направена под обичаен ъгъл, на която той изглежда като сфера със сянка. Великолепно. Всичко е наред.


 
 
Но когато започнете да снимате под определени ъгли, отново започва да се появява нещо странно.


 
 
Отраженията на притиснатата геометрична форма са базирани на ъгъла на отражение от слънцето. Това е цялата тънкост. Това са геометрични идентификации. Разбира се, това не е реална геометрия, но тя е достатъчна за идентифициране, ако Слънцето улавя геометрията правилно.
А на снимка, направена на 20 октомври може да се види още по-странна бучковидна, странна и плоска геометрия, която просто не трябва да бъде тук. Това не е просто игра на светлина и сенки, и не е просто нещо, което се случва само веднъж и само на едно място. Ние говорим за повърхности, които прихващат светлината, а след това се показват по интересен начин.


 
Малко научна фантастика ....




 
Според предположенията на Ричард Хоугланд, точно така е изглеждал Япет, преди да бъде покрит с кал и реголит.
Погледнете отново:


 
 
Тук в ляво виждате Звездата на смъртта, а от дясно Япет - странен геометричен обект, с пръстен в средата и кратер като при Звездата на смъртта. Същото нещо, което видяхме в другите два спътника Мимас и Тетида - със странни горещи точки в стил ПАКМЕН вътре.
 
По материали от Интернет
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.