понеделник, 15 февруари 2016 г.

С какво е опасен светът на плазмоидите?


Точно както хората "попадат" в други реалности чрез тези точки от пространството, същества от други светове проникват в нашия. Според известния руски уфолог В. Ажажа на тях се дължат повечето проявления на феномена НЛО.


Много НЛО се държат като енергийни обекти, т.е. в състояние са да променят формата си, разделят се на други обекти. Това е възможно само в случай на многомерни структури, а явленията, които виждаме са само част от картината, която възприемаме в трите измерения на нашето време-пространство.

Друг отговор за това явление може да бъде предположението, че този тип НЛО е плазмоид - друга форма на живот, който съществува паралелно с нашия свят. И те идват в нашия свят от някакво паралелно пространство през отварящи се "входове" и "тунели". Ето защо НЛО често могат да се видят на ядрени полигони преди изпитания, както и в някои райони преди природни бедствия и катастрофи.

Този интерес на извънземните е съвсем естествен, защото по време на ядрени и обикновени експлозии, на природни бедствия се отварят "вратите" на паралелни пространства.

За света на плазмоидите споменава и С. Цвелев: "За да видите съответния свят - трябва да се "влезе "в пространството, част от което е той. Ако Сахасрара чакра се раздели на две и раздвижим двете половинки нагоре и надолу, то ще се образува точка за преход или вход към света на плазмоидите, с който ако се обедините по желание, можете да получите почти неограничени запаси на енергия и знания".

Въпреки това, такива придвижвания пораждат определена опасност. Ако не се определят ясно целите на пътешествието чрез намерението, може да се загубиш завинаги в пространствата на този свят, забравяйки от къде си дошъл. Това се дължи на особеното положение на събирателната точка.

Дон Хуан нарича този свят света на неорганичните същества и неведнъж е пътувал из него със свои ученици. Карлос Кастанеда и K. Хингз веднъж  се оказали телепортирани в този свят и едва не се загубили там. Те отбелязват "празнини" в паметта си и успели да се върнат в нашия свят, връщайки се към точката на пренос, която очевидно е била мястото, където е разположен пространствено-времеви "тунел".

Влиянието на енергията на този свят заставя събирателната точка да се придвижи в положението на неорганично същество. Ето защо, ако дълго време "увисенете" в света на неорганичните същества, можете да се превърнете в точно такова същество, загубвайки всички човешки атрибути, включително външната форма. В крайна сметка, нашата форма, физика, пол, характер и навици се определят от позицията на нашата събирателна точка.

Чрез изместване на събирателната точка, шамани и магьосници могат да приемат формата на животни и птици (изместване на събирателната точка надолу). По подобен начин могат да се трансформират в неорганично същество. Но за изместването на събирателната точка има нужда от свободна енергия. Свободната енергия е способна да пренася маговете в други светове.

Едновременно с това има входове както във възходящите многоизмерни светове, така и в световете от низходящи измерения. Посветените и древните магьосници са знаели, че в някои географски местоположения контакта и преходите в паралелните светове стават по-лесно.

Шаманите добре са познавали местата за контакт с възходящите и низходящите светове. Наличието на пространствени коридори не винаги гарантира реализирането на проникване в други светове. За това е необходимо да се постигне променено състояние на съзнанието чрез медитация или духовни практики.

С. Цвельов казва по този въпрос: "Има цял набор от възможности, но с различни вероятности, тоест, в някои вселени можете да попаднете чрез дадено място по-лесна, а в други - по-трудно. Но, като се използват предложените от нас техники за настриване, можете съвсем спокойно да промените степента на вероятност за необходимата Вселена.

Например, шаманите от Чукотка свързвали влизането в "низш" свят с движението по време на залеза, на запад, на ляво; съответно, влизането във "висш" свят - с движение на изток, към зенита, надясно или нагоре по реката ".

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.