сряда, 6 януари 2016 г.

Американските астронавти са били свидетели на „бъг“ в „Лунната матрица“

Американските астронавти по време на мисията "Аполо 13" са наблюдавали много и различни видове "странности", като се започне от НЛО-та и се завърши с неразбираеми "оптични ефекти". НЛО са имали жълто-бял цвят и странна форма под формата на "чаши за коктейл", "кубове", "подострени моливи от двете страни".


В началото те изглеждали като "памук", като облак, но от време на време започвали да излъчват слаба светлина от себе си, която се насочвала към обшивката на "Аполо 13". В тези моменти, илюминаторите на кораба сякаш се наводнявали с мляко и през тях не се виждало нищо.


Веднъж тези обекти блеснали с червена светлина, която е предизвикала у астронавтите силни умствени смущения. Именно след това въздействие над кораба във вътрешността му експлоадирал основния кислороден ресурс. Но най-интересното събитие настъпило по-късно. Ето как И. Особин го описва в книгата си "Тайните цивилизации на Луната":


"... Снимките и записите поднесоха специфични изненади.
При полета над Луната, например, е имало "визуален" инцидент. Астронавтите не са видели познатия им от обучението на тренажорите пейзаж. Луната, според Свайгерт (един от членовете на екипажа на мисията), станала съвсем гола - без кратери и други неща, "разположени" на нея.
Земният спътник изглеждал като гладка палачинка, отчасти - черен, отчасти - бял. Когато "Аполо-13" приключил с полета около Луната, нейната повърхност по някакъв начин станала бледо розова, започнала бавно да се отдалечава, приемайки обичайната за нас форма на продупчен от кратери, осветен от потоци от слънчева светлина сив диск".


Тези "оптични ефекти" ясно свидетелстват не само в полза на хипотезата за изкуствения характер на Луната, но също така и за транслирането от нейната повърхност на "Лунната Матрица" - илюзорна реалност, проектирана за възприемане от човешките същества.

Да напомним, че за "Лунната Матрица" преди спомена и известният английски изследовател Дейвид Айк. Оказва се, че предположението на Айк не е неоснователно и че именно "бъг" от тази илюзорна и "стеснена" реалност, транслирана към Земята от гигантски устройства, разположени на повърхността на Луната, са наблюдавали астронавтите от мисията "Аполо 13" по време на прелитането над небесното тяло.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.