петък, 18 септември 2015 г.

Що е трансхуманизъм?

Tрансхуманизмът е международно, културно и интелектуално движение, чиято цел е фундаменталното трансформиране на човешкия живот чрез предоставяне на технология, която значително ще разшири интелектуалните, физически и психически способности. Много трансхуманисти вярват в съвместимостта на човешката интелигентност и компютърното оборудване, което означава, че човешкият ум може да се предава чрез алтернативния метод, който е известен като зареждане на съзнанието. Тъй като науката за душата и функцията на съзнание на духовните тела все още предстои да бъде открита от учените, това може да доведе до изключително вредни последици за човешкото съзнание и електромагнитните функции на Светлинните тела. Постчовекът (в резултат на прилагането на технологиите на трансхуманизма) може да бъде напълно синтетичен изкуствен интелект, симбиоза от човек и изкуствен интелект, заредено съзнание или резултат от използването на  технологични импланти в човешката биология.

Tрансхуманизмът е философска школа, която се стреми да ни доведе до постчовешко съществуване. По същество - иде реч за създаване на хибриден изкуствен интелект или киборги, предназначен да замени органичното духовно съзнание на хората. В някои случаи се извършва реконструкция на човешкото тяло чрез използването на съвременни нанотехнологии или радикални технологични подобрения. Някои от предложените биологични подобрения използват комбинация от технологии като генно инженерство, психофармакология, методи за удължаване на живота, невронни връзки, картографиране на мозъка,  имплантирани или портативни компютри, увеличение на когнитивните методи. Повечето от тях са предназначени за отделяне на човешката душа от тялото, за да се подготви то за използване като обвивка за нов стопанин. В действителност това комбинира технологична и фармацевтична хибридизация, целяща да увреди ДНК на човек и да подготви тялото за завземане.
Фундаменталната основа на концепцията за трансхуманизъм е изкуствения интелект, зареден в човешкия разум от Негативните извънземни и сатанински сили, които искат да оцелеят и да постигнат безсмъртие, залавяйки човешкото съзнание, и в крайна сметка да станат собственици на човешкото тяло. Те не разполагат с тяло от плът и кости и искат нашите тела. Повечето учени имат множество импланти за контрол на съзнанието и извънземни импланти, което осигурява да бъдат зъбците в колелото и неотклонно да прилагат в живота извънземната система за контрол. По-ранните концепции на трансхуманизма са разработени от генетици, интересуващи се от евгениката и поддържане форми на живот в синтетична среда. (Експериментите в евгениката са подобни на експериментите на нацистите от Тъмното Слънце). Обща характеристика  за насърчаването на трансхуманизма е създаването в бъдеще на нови разумни видове, в които човечеството ще се размие и в крайна сметка те ще го подобрят или ще го заменят. Тази лудост всъщност е схема, която се базира на мотивацията на изчезването на вида, известен понастоящем като човек. Tрансхуманизмът се фокусира върху еволюцията, но той не взема под внимание електромагнитната функция на човешката ДНК и многоизмерната реалност на съзнанието за човешката душа-дух. Те казват, че искат да спрат човешкото страдание, но нямат представа за механизмите на извънземните импланти и контрола на съзнанието, предназначени да затворят човешкото съзнание. Те не знаят нищо за живота след смъртта, за това, което се случва по време на смъртта на тялото, или дори как всъщност работят човешкото тяло и вселената, и все пак искат да управляват всеки аспект на човешкото тяло с помощта на изкуствена технология.

Основната цел на много трансхуманисти е да убедят обществото, че признаването на радикалната технология и науката е най-полезно за човешкия вид. Те се крият зад фалшив бог от извънземна религия, разпространяваща реторика на страх и безсмислено подчинение от една страна, и атеистична наука, подиграваща се на всичко религиозно, без никакво истинско духовно разбиране на нещата. Учените наричат духовните групи "теоретиците на конспирацията", за да ни сплашват, дискредитират и елиминират. Очевидно е, че докато хората не разполагат с лични и осъзнати преживявания извън тялото, способността да се общува с различни форми на живот, като например мъртви хора, както и да се преместват в други измерения, те не разполагат с информация за съзнанието и са в пълно неведение относно природата на реалността. Нито един от трансхуманистите няма дори най-малката квалификация, за да поеме отговорност за научното ръководство на бъдещото развитие на човешкия вид. Поддръжката за егоистичните маниаци и психопати, предоставената им власт и контрол над делата на света и въздействието им върху общественото възприятие - това е игра на контрольорите от Негативната Извънземна Програма.

Истинското познаване на свещената наука за душата и механиката на човешкото многоизмерно съзнание са изтрити и като резултат чрез по-голямата част от науките лесно управляват човешкото съзнание. Ако учените започнат да съчетават теориите за душата и съзнанието, излизайки извън приетите норми на ментален контрол, те рискуват да станат за посмешище и да загубят финансиране и кариерата си. За съжаление, утвърдените традиционни науки не признават многомерността на съзнанието, която е вродена функция на активираната човешка ДНК и не знаят, че биологичния живот и многоизмерното човешко съзнание не свършва на тази земя. Търсенето на биологичното безсмъртие на планетата-затвор е смешно, когато я има способността за многоизмерно човешко съзнание. След като умре човешкото тяло, ако безплътното съзнание е неразвито и бъде асимилирано и интегрирано с изкуствен интелект, получената човешка душа няма да има човешко тяло за следващи прераждания. Ето защо, този човек ще загуби връзка с органичната духовна биология и престава да бъде човек. Tрансхуманизмът - това е капан за съзнанието.


Лиза Ренее

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.