вторник, 7 юли 2015 г.

Проектите на Напредналите нива

Понастоящем на Земята има три проекта на Напредналите нива: проектът Матрицата 5, предназначен за Напреднали, Доминантни и Финални инкарнации. Проектът на средно-Напредналите нива – центриран около материалите на Дейвид Айк и други подобни материали като онези, свързани с Кредо Мутва или сходни с материалите на Дейвид. Проектът на слабо-Напредналите е свързан с Майкъл МуурАл Франкен и други подобни на техните материали.
Тези проекти се оркестрират от Висшите Аз с цел напредване в Края на Играта.
Краят на Играта подтиква към завършване едновременните инкарнации и Планетарния Дух на Земята. Тези три проекта са насочени да постигнат максимален ефект спрямо тези, които са на техните нива. Слабо и средно-Напредналите участници биват обгърнати от техните инкарнационни преживявания, базирани на основните свързани с подчиняването етапи. Те все още „вярват в системата” и в това, че могат да „използват системата, за да коригират забелязаните пукнатини”. Те вярват в „процеса” установен от планетарните ръководители. Те отказват да приемат факта, че системата не работи. Напредналите нива биват насочвани към това да се отделят от Играта и, посредством координирано образование, съответните Висши Аз осигуряват максимума информация позволен от Играта за онези, които се нуждаят от нея. Да, информация има и на ниво 27 в астрала, но малцина имат съзнателен достъп до там.
Материалите на Матрицата са за най-ограничения кръг хора, материалите на Дейвид Айк са за по-широката публика, а материалите по третия проект са предимно с религиозна насоченост. Във всички тези материали, обаче, можете да намерите много ценна информация, която ще помогне за вашия напредък. Най-ниските нива обичат материали посветени на американския експансионизъм, израелския геноцид, политиците-мошеници и т.н. Средните се интересуват повече от задкулисните дела и мотиви. Висшите нива се интересуват от механизма на Играта, природата на духа и неща отвъд тези. Не пренебрегвайте нивата, които са по-ниски от вашето – това е духовен снобизъм, който е типичен за средно-Напредналите и за ниските нива на Напредналите нива, но обикновено поради различни причини. От друга страна, някои от слабо-Напредналите нива може да не се чувства удобно с материали като тези в Матрицата и да ги избягва. Това означава, че още не са готови за тях в настоящата си инкарнация и в това няма нищо лошо.
Преживяванията се разпространяват сред инкарнациите на съответния Висш Аз. Информацията от периода на края на играта не може да се намери в никой друг период на линейното време.
Пазете се от духовния снобизъм, защото така можете да пропуснете много съществена информация. Събирайте ценната за вас информация и осъзнавайте по-добре как работят умовете на другите напреднали нива. 

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.