събота, 21 март 2015 г.

Личен дявол

С помощта на ефирно виждане е установено, че всеки човек има в областта на шията някакво ефирно образувание в черно, което при по-внимателно вглеждане прилича на дяволче. Това дяволче може да контролира вниманието на човека - да закрива с лапи очите, ушите, да обръща главата на носителя в определена посока и така нататък. Различните хора имат различни дяволи. Колкото по-егоистичен е човек, толкова повече той е под ръководството на своя дявол, който може да нарасне до внушителни размери и в най-тежките случаи да покрие лицето и горната част на главата, блокирайки достъпа до по-висши енергии през Сахасрара-чакра. Показателно в това отношение е едно видение на дявол при някакъв важен поп по време на кръстно шествие - дяволът изглеждал като една голяма маймуна, седяща на раменете на носителя.

Личните дяволи са доста разумни и се захранват от нашите нисковибрационни енергии. Също така, уместно е да се нарекат "матричен имплант", защото всеки въплътен в триизмерен план човек има тази структура. Да се избавиш от него докато си тук не е възможно, защото не можеш да се отървеш от егото, което е олицетворение на дявола. Той може да бъде задържан само в разумен размер чрез духовни практики, не позволявайки му да расте.

Важно е да се разбере, че борбата с него е безполезна. Всяка борба само ще засили дявола поради вливането на внимание, а също и енергия. Той може само да се игнорира, докато прекарваш живота си в духовна практика.

Друга важна характеристика е способността на дявола да предизвика нарушаване на възприятието: едно е писано, а четеш друго и така нататък.

При последните наблюдения се забелязва, че дяволите на пияниците поне за известно време мутират в нещо като дракон или змия със зъби, които изяждат светимостта на носителя. На пушачите дяволът слага внимателно в устата фантомна цигара, вкарвайки желанието за пушене. С оглед на това е ясно, че задоволяването на отрицателните навици са функция, идваща от дявола и неговото презареждане.

Дяволите на различни хора могат да контактуват помежду си, дори и ако хората не са познати.


Различни духовни системи разказват за паразитите на съзнание. В този случай можем да видим ясна взаимовръзка. Но е добре да се знае, че на паразитите на съзнанието сме дали доброволно съгласие преди въплъщението в плътния свят. Т.е. личният дявол - това е един вид хендикап-утежнител за въплътената духовна същност, без която въплъщение на физическо ниво е невъзможно.

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.